VaderopReis in de media

door Roger

Juli 2021

De Vaders op de fiets! ?
In juli 2021 maakten we samen een verrassende fietstocht op een gloednieuwe Santos bike om de Mio Cyclo Discover Connect uit te kunnen testen. Dit fietsnavigatie systeem biedt verschillende mogelijkheden om nieuwe routes te ontdekken, of langs plekken te komen die je niet wilt missen. Deze NeverMiss punten selecteer je eenvoudig via de Mio en eenmaal ter plekke lees je dan over de locatie waar je staat. Wij kozen voor een mooie route door de duinen van Noordwijk en Zandvoort, met het circuit als eindpunt. In het filmpje zie je een leuke impressie. Lijkt jou dit ook wel wat?

Met de code VADERS20 krijg je 20% korting op een Mio product. #teammio #collab

December 2019

Februari 2019

Edwin staat als reizende vader in de spotlights. Kek Mama interviewde hem over zijn beslommeringen tussen werkende man, Papa en reisschrijver. Zie hierboven het artikel.

April 2017

Fjällräven - Exmoor - SWCP - Wandeltrip

Het belevenisverhaal van onze wandeltocht over het South West Coast Path, ofwel SWCP, staat vermeld op de website van ANWB Oppad. Blij en trots dat het verhaal bij kan dragen aan de inspiratie van duizenden Oppad lezers! Uiteraard staat het verhaal ook op onze eigen site.

November 2016

in de media

In nummer 6 van het Fiets en Wandelblad Toeractief staat Edwin in de rubriek ‘ De Plek’. Zijn passie voor fietsen en het buitenleven komt hier duidelijk naar voren. Ook de reclame voor Vadersopreis.nl kan natuurlijk niet achterwege blijven. Weer een mooi artikel in een landelijk blad.

—————————————————————————————————————————————

Oktober 2016

KCK Vader Zoon Weekend

Voor het maandblad de ‘Kampeer en Caravan Kampioen’ van de ANWB ging Edwin met zijn zoon Lucas een weekend kamperen. Niet zomaar een weekend, het Vader&Zoon kampeerweekend op camping ’t Molke in Zuna. Uit handen van eindredacteur Liza Schreurs ontvangt Edwin de KCK met daarin zijn allereerste publicatie in een tijdschrift. We zijn er apetrots op en blij mee! Leest u mee?

Uiteraard is dit een collector’s item en rent u nu naar de winkel waar de KCK vanaf 27-10-2016 te verkrijgen is. Voor het losse item van Edwin klikt u op de foto of op de link hierboven.


Augustus 2016

Een foto op de voorpagina (jawel!) van de Kampeer en Caravan Kampioen nummer 8 augustus 2016,  als gevolg van dagje model zitten voor de KCK

KCK augustus 2016


Juni 2016

Op maandag 27 juni 2016 mochten Edwin en Roger aanschuiven bij het NOS radioprogramma ‘dit is de nacht’. Een uur lang praten de vaders mee over vakantiepech vanuit de studio in Hilversum. Luister hier het programma terug:
http://www.nporadio1.nl/dit-is-de-nacht/onderwerpen/363426-autopech-en-ander-vakantieleed

Roger bij NOS Hilversum


Maart 2016

Edwin en Roger schrijven over allerlei vakantiegerelateerde zaken, maar soms wordt er ook iets over ons of over Vaders op Reis geschreven in de Media. Daar zijn we best trots op. Klik op de foto hieronder om een interview met Edwin en Roger te lezen.  Dit artikel heeft gestaan in ‘Blik’, het ANWB personeelsblad.

Foto in Media blik

———————————————————————————————————–

Weliswaar geen tekst, maar wel een mooie foto van Roger die met z’n gezin een dagje model heeft gezeten voor de KCK op de voorpagina van de flyer van camping It Wiid in Friesland: http://www.wiid.nl/wp-content/uploads/2016/01/Wiid-Folder-2016NL.pdf