Reisverhalen maken

door Edwin

Reisverhalen

Onze ‘core business’ is natuurlijk reisverhalen maken. Dat vinden we het leukst. Die passie komt eigenlijk vanuit een soort onvrede die we ervaarden bij het zoeken naar de huidige reisverhalen. Kale feiten, hele blogs over hoe leuk een bepaalde regio of accommodatie is. Maar de beleving van de schrijver of schrijfster komt maar mondjesmaat naar voren. Dat is dus meteen ons doel. Belevingen doorgeven; het zo opschrijven dat het voelt alsof je er zelf bent! Of in ieder geval, zou willen zijn.

Natuurlijk is dat makkelijker gezegd dan gedaan.De ene bestemming leent zich daar beter voor dan een andere. Een wandeltrektocht langs de Engelse kust levert meer input op dan drieweeks verblijf op één camping. Toch is die beleving de hoofdmoot. Voor diegenen die een belevingsverhaal zien zitten voor zijn of haar accommodatie, regio of plaats, wij zijn jullie mannen. Schrijf ons aan op info@vadersopreis.nl en wij komen terug met een mooi voorstel. 

Bereik

 Wij schrijven voor Vaders op Reis, dat is onze thuisbasis. Echter zijn er een aantal sites waar wij ook onze verhalen op mogen publiceren. Zo schrijft Roger met enige regelmaat op de site van de ‘Wintersportweerman’. Edwin is inmiddels reporter voor de website van het grootste outdoorblad van Nederland, Oppad. De cijfers van onze eigen site en social mediabereik delen we graag met jullie via onze mediakit. Ook kunnen we u dan de huidige cijfers van de genoemde overige sites doen toekomen.