Antwerpen Under the Radar

door Roger
Antwerpen

Live vanaf een koud station. ‘De vaders’ hebben een hele dag Antwerpen in het verschiet.

Er zijn 101 dingen die je kunt doen hier: We kunnen naar het Rubenshuis of de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal bezoeken. Of bijvoorbeeld gaan winkelen, het is ten slotte uitverkoop. Genieten van het uitzicht vanaf de Boerentoren is een optie. Of lopen naar het MAS en daarna Belgisch bier drinken op de Grote markt. Of een ochtendje naar de dierentuin.
Maar we doen dat allemaal niet.

Grote markt Antwerpen

Antwerpen met een missie

We zijn hier namelijk met een missie: een laatste verhaal schrijven in het kader van de cursus reisjournalistiek. Het is een soort afstudeeropdracht. In dit verhaal moet alles samenkomen wat er tot nu toe geleerd is; de apotheose van onze cursus.
De onderwerpen waar we wél over gaan schrijven moeten nog even geheim blijven, maar wat er wel verklapt kan worden is dat we allerlei nieuwe reistrends zoals gepresenteerd door de dames van Cherry LAB gaan uitproberen: ‘Under the radar’, ‘Off the beaten track’ , ‘It’s cool to be green’, ‘Solo reizen’ en ‘Digital nomads’. Al klinkt dat bier drinken ook wel erg plezant.

Uw reporters zijn hier vandaag met 29 andere wannabee reisbloggers die allemaal een goed verhaal over Antwerpen gaan maken. De beste 5 worden uiteindelijk gepubliceerd in Reiz& magazine.

En daar gaan wij onze stinkende best voor doen. Uiteindelijk lees je onze verhalen hier op vadersopreis.nl

We hebben er goesting in!

You may also like

Leave a Comment