Vakantiebeurs voor beginners

door Edwin

Al weken ben ik bezig om samen met Roger accreditatie te verkrijgen voor de Vakantiebeurs vakdag die vandaag gehouden wordt. Met dank aan een collega lukt dat net op tijd! Laat maar komen die beurs!

Maar wat gaan we daar eigenlijk doen? Tja, we willen graag dat Vaders op Reis bekend wordt bij het ‘grote’ reispubliek, maar we kunnen daar moeilijk met een megafoon rond gaan rennen. “Visitekaartjes, dat hebben we nodig!!” roep ik enthousiast naar Roger.

Visitekaartjes Vaders op Reis - Vakantiebeurs voor beginners

Niet te missen!

Visitekaartjes

Snel de kaartjes besteld, we zijn het er snel over eens dat we niet zonder kunnen bij zo’n beurs waar ’tout le monde’ met maar enige reisambitie aanwezig is. De dag voor de beurs komt de post met onze kaartjes, het begint nu echt wel ergens op te lijken.
Op de dag van de beurs krijg ik nog voor half 8 een appje van mijn ‘partner in crime’, hij kan niet…. Dochterlief is ziek en geen oppas, tja dan sta ik er alleen voor. Nu doe ik niet heel veel alleen dus vind ik het best spannend. Maar goed; DE reistrend voor 2016 is Solo Reizen en dan moet zo’n dagje op de beurs wel goed komen toch?

Floortje Dessing - Vakantiebeurs voor beginners

Floortje opent de vakantiebeurs

Na de opening met oa Floortje Dessing en de Burgemeester van Utrecht begint de dag pas echt. Bij een presentatie van het Servische verkeersbureau raak ik m’n eerste visitekaartje kwijt en er volgen er snel meer. Goede gesprekken gehad bij de stands van Cyprus en Slovenië, verdere info opgehaald over de trip naar Riga in juni en me verlekkerd bij alle exotische bestemmingen die er waarschijnlijk niet zo snel van komen. Dat is ook de vakantiebeurs, een soort surrogaat vakantie.

Volgens jaar weer, dan met onze eigen accreditatie en met een grotere stapel visitekaartjes. Maar voor dit jaar is het alvast gelukt, de naam Vaders op Reis is weer bij meer mensen bekend!

You may also like

Leave a Comment