Op pad met Car-Bags

door Edwin
Car-Bags - Reistassen - Vaders op Reis - Review

Herkenbaar toch? Een overvolle achterbak, je probeert hem zo effectief mogelijk in te richten maar uiteindelijk is het altijd een grote bende. Hoe lekker zou het het zijn als je zeker weet dat je optimaal gebruik maakt van de ruimte! Wij pakten het ‘probleem’ aan, samen met Car-Bags. Ik kan niet wachten op onze volgende trip.

Car-Bags - Reistassen - Vaders op Reis - Review

Nieuwe auto

De afgelopen zes jaar reden we als gezin stad en land af met onze Opel Astra stationwagon. Een sterk en flink uit de kluiten gewassen Duits stuk degelijkheid. Plek zat, al is het natuurlijk altijd zo dat hoeveel ruimte je ook hebt, volstouwen tot het dak gebeurt toch wel. Nu moet ik zeggen dat mijn vrouw een uitstekend gevoel voor indeling heeft en veel meer geduld dan ik, maar ook bij haar ziet het er uiteindelijk uit alsof alle bagage op een grote hoop is gegooid. Met een nieuwe auto komt ook een goed voornemen. Onze Hyundai IX35 mag dan wel een kleinere achterbak hebben, met een goede achterbak indeling is veel winst te behalen. We komen terecht bij Car-Bags.

Car-Bags - Reistassen - Vaders op Reis - Review
Mooi setje hoor.

Post van Car-Bags

“Eén doos? Niet meer?” De postbode kijkt nog even in de bus, maar schudt nee, dit is het. Drie trolleys en drie flinke weekendtassen. De zes tassen van Car-Bags zijn zeer flexibel en nemen erg weinig ruimte in, dat blijkt wel. Ideaal wanneer je op vakantie bent, je schuift ze zo onder het bed of ergens in een kast. Maar ook in huis ruimt het een stuk makkelijker op in vergelijking met de grote koffers en sporttassen van voorheen.

Car-Bags - Reistassen - Vaders op Reis - Review
Groot genoeg voor een kind van 9 😉

De Car-Bags In de praktijk

Uiteraard kunnen we niet wachten en proberen we de tassen uit. Het is even zoeken naar de hoeveelheid bagage die we kwijt kunnen in de tassen, maar als ze vol zitten, zijn we klaar voor het moment suprême. De trolleys onderop, wieltjes eerst. Daarna de sporttassen er keurig netjes bovenop. Hoe simpel! En wat ziet het er gelikt uit. De kofferbak rolhoes eroverheen en klaar is kees. Een probleem; dit lijkt helemaal niet op vakantie. Er is nog veel te veel ruimte over waardoor je geneigd bent om de rest van de kofferbak ook op te vullen. Die aandrang moet nog even slijten denk ik.

Car-Bags - Reistassen - Vaders op Reis - Review
Help, ik heb nog zoveel ruimte over!

Accessoires van Car-Bags

Car-Bags heeft reistassen voor elke achterbak, mocht jouw type nu net niet in de lijst staan, dan duurt dat nooit lang. Niks is onmogelijk. Naast de reistassensets zijn de tassen ook afzonderlijk te verkrijgen, altijd handig als er een kapot gaat of gestolen wordt. En misschien wil je wel gewoon drie tassen in plaats van zes. Wat mij ook handig lijkt zijn de dakkoffertassen. Ik heb zelf geen dakkoffer, maar als ik soms mensen zie worstelen om hun bagage eruit te vissen… Dan is dit zeker een uitkomst. En dan zijn er de speciale tassen, voor je reservewiel, voor je skischoenen, voor de was en nog veel meer. Mocht je door al die tassen nu niet meer weten wat er in welke tas zit, ook daar is aan gedacht. Doe om elke tas een gekleurd bagagelabel van klittenband, hoef je alleen nog maar een kleur te onthouden. Handig toch?

Meer informatie

Deze post is gemaakt in samenwerking met Car-Bags. Voor alle informatie over Car-Bags en haar diensten verwijs ik je graag naar hun website. Voor praktijk of individuele informatie kun je uiteraard ook altijd bij mij terecht, mail me dan op Edwin@vadersopreis.nl

You may also like

Leave a Comment