Voorbeschouwing Fietsvakantie

door Edwin

Voorbeschouwing Fietsvakantie
Daar staat ie dan; mijn omgebouwde mountainbike. Dunnere banden, ergonomische handvatten en bagagedrager zijn nodig om een dag of 5 met bagage onderweg te zijn tijdens mijn eerste echte fietsvakantie. Ook heb ik een nieuwe fietscomputer aangeschaft, de Polar M450, via de Mediamarkt.

Natuurlijk heb ik het liefst het nieuwste model Santos Travelmaster met Rohlof riem en alle andere hele fijne toevoegingen, maar ik ben nog op zoek naar een sponsor ;-). Voor nu: helemaal af.

Voorbeschouwing Fietsvakantie
Morgenochtend 6 uur stappen fietsvriend Frank en ik op de trein die ons via Utrecht-Enschede-Munster-Dusseldorf naar Winterberg brengt. Daar begint onze trip terug. We volgen de rivier de Ruhr middels de Ruhrtalradweg naar Duisburg, en daarvandaan langs de Rijn en Waal terug naar huis. Zondag zijn we weer thuis!

Enorm veel zin in, ik ga m’n gezin missen (zolang ben ik nog niet eerder weggeweest alleen), maar dit is ook wel een droom!

Ik ga dit op dit medium met jullie delen!

Edwin

You may also like

2 comments

Roger 1 september 2015 - 20:01

Nou “hals und beinbruch” dan maar! We lezen graag hoe het je vergaat!

Antwoord
Jorn 2 september 2015 - 05:44

Succes mannen! Jullie waren er vanmorgen helemaal klaar voor. Even het weer bekeken en het blijft droog vandaag in Winterberg.

Antwoord

Leave a Comment