10 APRÈS SKI HITS 2024

door Roger
Après ski hits 2024

Hier is onze nieuwe lijst dan met de nieuwste après ski hits 2024 waarvan wij verwachten dat ze de skihutten op z’n kop gaan zetten.

Er staan geen klassiekers in dit lijstje, omdat het om nieuwe après ski muziek gaat. Om een plekje in de lijst van de après ski hits 2024 te krijgen is het een voorwaarde dat het liedje geen jaar oud mag zijn. We proberen altijd een combinatie van Nederlandstalige en anderstalige apres ski muziek te vinden.

#1 Outsiders & Marco Schuitmaker – Engelbewaarder

We kunnen niet om Marco Schuitenmaker en de Engelbewaarder heen. Afgelopen zomer al een megahit en die zal in de winter nog wel even nagalmen. Wij kiezen voor een versie met de Outsiders en een stevige beat eronder.

#2 Snollebollekes – Hullemaal Kapot

Het is de laatste jaren vaste prik dat Snollebollekes een plek krijgt in onze top10. Geen wonder want Rob Kemps scoort de ene hit na de ander. We hadden zelfs keuze uit nieuwe muziek van de Snollebollekes maar Hullemaal Kapot vonden wij het best en past lekker in het thema.

#3 DJ Ötzi – Du (Was ich will, bist du)

DJ Ötzi maakte na zijn grote hit “Anton aus Tirol” nog vele (apres ski) liedjes. De meesten halen deze top10 niet, maar dit nummer van DJ Ötzi verdiend een plekje.

#4 Ikke Hüftgold, Schürze, DJ Robin – Bumsbar

De clip zal vast niet bij iedereen in goede aarde vallen, maar deze song heeft zo’n lekkere bass dat ik zeker weet, dat dit komende winter de tent met regelmaat op z’n kop gaat zetten.

#5 Jan Smit en Marco Schuitmaker – Van Goes tot Purmerend

‘Good-old’ Jan Smit en de rising star Marco Schuitenmakers hebben de handen ineengeslagen voor dit lekker klikkende feestliedje. De vrolijke trekzak maakt het helemaal af.

#6 Wolter Kroes – Haal alles uit het leven

Ik weet niet zo goed of dit een woke nummer is, of juist niet. Edoch, Wolter scoort eindelijk weer eens een goede hit met rake teksten zoals: “We zijn langer dood dan dat we leven”. Gezellig.

#7 Vieze Jack – Natte Heidi

Zo woke als Wolter Kroes (misschien) is, zo plat is onze Vieze Jack. Reken niet op correcte teksten, maar meer op een heerlijke ordinaire parodie.  Met ‘Natte Heidi’ is Jack daarin weer goed geslaagd.

#8 Jan Biggel – Lilluke Linda

Misschien heeft de moeder van Jan Biggel nog gewaarschuwd om het niet te doen, maar hij deed het toch. Dat levert weer een alleraardigst liedje op van deze antiheld.

#9 Die Draufgänger – Hey Luise

Die Draufgänger staan garant voor volksmuziek met een modern polkasausje. Het bijbehorende dansje is een beetje truttig, maar de song luistert lekker weg en brengt je in gedachten automatisch naar de bergen.

#10 Martin & Mart Hoogkamer – Hartslag Van De Stad

Tino en Mart bezingen het stadsleven wat resulteert in een lekkere meezinger. Zij ‘nemen nog een shotje’ en ik doe spontaan mee. Proost, op de hartslag van de stad!

#11 Outsiders, Immer Hansi & Jody Bernal – Zimmer Frei

Huh? 11 liedjes in een top10? Hoe dan? Deze lijst wordt vaak al in november opgesteld en soms verschijnt er daarna nog een pareltje die eigenlijk niet te missen is. Vandaar dat deze unieke samenwerking van de Outsiders, Immer Hansi en Jody Bernal alsnog opgenomen is.

Dit waren onze tips voor après ski hits 2024. Luister ook de beste après ski hits uit de jaren:
2016
2017 
2018 
2019
2020
2021
2022
2023

Après ski hits 2024 voor onderweg

Uiteraard zijn deze hits allemaal te beluisteren via Youtube. Mocht je echter nog een ouderwetse CD voor in de auto willen hebben, check dan hier onze koopsuggesties.

You may also like

Leave a Comment