10 après ski hits 2022

door Roger
Apres Ski Hits - Wintersport - Vaders op Reis

Nadat we vorig jaar helemaal geen apres ski feestje hebben gehad, hopen we dat we in 2022 weer ouderwets los mogen gaan tijdens de apres ski. Aan de nieuw uitgebrachte apres ski muziek zal het niet liggen. Hier vind je traditioneel de 10 après ski hits 2022 waarvan wij verwachten dat ze de hutten gaan laten schudden.

Zoals (waarschijnlijk) bekend staan geen klassiekers in dit lijstje, omdat het om nieuwe apres ski muziek gaat. Om een plekje in de lijst van de après ski hits 2022 te krijgen is het een voorwaarde dat het liedje geen jaar oud mag zijn (uitgebracht in 2021). We proberen altijd een combinatie van Nederlandstalige en anderstalige apres ski muziek te vinden.

#1 Snollebollekes – Non Stop Vol D’r Op

De Snollebollekes doen het weer! Deze formatie is al bijna niet meer weg te denken uit de Vadersopreis apres ski top 10. De slimste mens gaat ook dit jaar weer de skihutten op z’n kop zetten. We gaan non stop van links naar rechts en vol d’r op!

#2 Fäaschtbänkler – Humpa Humpa

Humpapapa muziek! Wie houdt er nou niet van? Van dit nummer zijn al vele parodieën gemaakt zoals de versie van  Opgeblazen en Wir sind SPITZE!, maar wij geven toch de voorkeur aan het Duitse origineel.

#3 Donnie & Frans Duijts – Frans Duits

Mooi toepasselijk liedje voor de Duitse en Franse àpres ski. Deze zomer was deze hit al populair, maar tijdens de apres ski kan deze hit al helemaal niet ontbreken.

Wintersport 728x90

#4 Sjaak – Trompetisto

Sjaak heet eigenlijk Mehdi Chafi. Hij maakt al jaren hele aardige nummers, maar dit jaar heeft Sjaak met zijn Trompisto eindelijk een plaatsje in ons lijstje met apres ski hits verworven. Mooie toepasselijke clip ook.

#5 Da Tweekaz & Oesch’s die Dritten – Ich schenk’ Dir einen Jodler

Riemen vast, want we gaan beuken! Interessante ‘crossover’ tussen Zwitserse jodelmuziek en rammende hardcore.

#6 Tim Schalkx – Wie is de zoon van Jos Verstappen…

Na alle successen van onze Max en na het succes van “Mama Lauda” moest dit nummer er gewoon komen. Wie is de zoon van Jos Verstappen? Laat je horen!

#7 Lorenz Büffel & Anna-Maria Zimmermann – Ein Lied für diese Welt

De zoetsappige tekst zou geschreven kunnen zijn voor een songfestival. Gelukkig schreeuwt Lorenz Büffel er doorheen, zodat het ook geschikt is voor de apres ski.

#8 Donnie en René Froger – Bon Gepakt

Ik moest hem eerst een paar keer horen, maar dan zit ie in je kop. De boodschap van het lied: Als ik morgen de pijp aan Maarten geef, kan ik zeggen dat ik heb geleefd.

#9 Mia Julia, Specktakel, Sabbotage, Frenzy, Jay Ventura – Alles nur geklaut

Dit Duitse samenwerkingsverband bezingt dat alle (Duitstalige) liedjes gejat zijn en dat ze allemaal over dezelfde onderwerpen gaan (feesten en zuipen). Daar is geen woord van gelogen en ook dit liedje is daar geen uitzondering op.

#10 Mart Hoogkamer – Ik ga zwemmen

Mart had dé zomerhit van 2021 te pakken. Het liedje galmt lang genoeg door om ook in de winter nog uit de speakers van de kroegen te knallen. Of er Bacardi Lemon bij gedronken wordt of tóch maar een Jägermeister  is nog maar de vraag.

Luister ook de beste après ski hits uit de jaren:
2016
2017 
2018 
2019
2020
2021
2023

Après ski hits 2022 voor onderweg

Uiteraard zijn deze hits allemaal te beluisteren via Youtube. Mocht je echter nog een ouderwetse CD voor in de auto willen hebben, check dan hier onze koopsuggesties

You may also like

2 comments

10 après ski hits 2021 – Vaders Op Reis 6 oktober 2022 - 11:51

[…] weet je dat de lijst met apres ski hits 2022 ook al op onze site […]

Antwoord
10 après ski hits 2023 – Vaders Op Reis 19 november 2022 - 21:55

[…] Luister ook de beste après ski hits uit de jaren:20162017 2018 2019202020212022 […]

Antwoord

Leave a Comment