Beleef de Woerdense Winterweken

door Edwin

Tijdens de wintermaanden wordt Woerden omgetoverd tot een sfeervolle winterse stad waar volop activiteiten te beleven zijn.

Edwin van Vaders op Reis nodigt je als geboren Woerdenaar graag uit om een bezoek te brengen aan Woerden tijdens de wintermaanden. Hieronder vind je wat inspiratie voor leuke uitjes! ‘De Vaders’ hebben al meer stukjes over Woerden geplaatst, inspiratie genoeg!

 Woerden - Winterweken - Weekendje Weg

 

Winter Fair Woerden

In het weekend van 8 & 9 december staat Woerden volledig in het teken van winterse sferen tijdens de Winter Fair. Schaatsen op de ijsbaan, rijd mee met de arrenslee door de binnenstad, struin langs de kersthuisjes voor de leukste hebbedingetjes en geniet van het lekkerste winterfood op Straatvoer incl. live muziek! Voor de kids is er een draaimolen, lampionnenoptocht, kerststal, springkussen en nog veel meer. Kortom genoeg redenen om dit weekend in Woerden te genieten! 8 & 9 december

 

Streekmarkt in kerstsfeer

Op zaterdag 16 en zaterdag 23 december wordt de Streekmarkt van Woerden omgetoverd in kerstsfeer. Alles voor een goed Kerstfeest is op de Kerst Streekmarkt te vinden. Steigerhouten kerstbomen, sieraden, kaasplankjes, kerstversieringen en kerststukken. Maar daarnaast vind je hier ook alle ingrediënten om thuis een heerlijk kerstdiner te bereiden. Winterse gezelligheid gegarandeerd! 16 & 23 december

Winterboerderij

Een leuk uitje tijdens de kerstvakantie met de kids, de Winterboerderij bij Boerderij de Boerinn! Van 4 t/m 7 januari worden er leuke binnen- en buitenactiviteiten georganiseerd voor creatieve en avontuurlijke kinderen. Ga boogschieten, klompen golfen, racen, maak je eigen winter-knutsel of ga op onderzoek uit in het stro doolhof. 4 t/m 7 januari 2018

Kaas en Kunst in Woerden

NIEUW! Combineer Kaas en Kunst in Woerden. Breng een bezoek aan het Kaaspakhuis én de expositie ‘Onbeperkt houdbaar, 400 jaar kaas in de kunst’ in het Stadsmuseum. Boek dit arrangement incl. een kopje koffie/thee of warme chocolademelk van €11,- voor slechts €6,50 bij de VVV Woerden en geniet! Het ideale uitje tijdens de koude dagen. t/m 11 maart 2018

Woerden - Streekmarkt - Boerenkaas - Boerenmarktstad

Shoppen

De binnenstad is sfeervol verlicht en de winkels bieden leuke acties aan voorafgaand de feestdagen. Kom lekker shoppen en haal je kleding voor de feestdagen. Vrijdagavond is koopavond en kun je shoppen tot 21.00 uur en in december zijn de winkels zelfs elke zondag geopend!

Koopzondagen 3, 10, 17, 24 en 31 december.

Blijf lekker slapen – winterdeal van het Best Western City Hotel Woerden

Verleng je bezoek en blijf lekker slapen in het Best Western City Hotel Woerden! Geniet van twee overnachtingen incl. ontbijtbuffet én krijg een kaasplankje met glaasje port voor €79,50 p.p.

(kijk voor de voorwaarden op www.beleefwoerden.com/wat-te-doen/woerdense-winterweken).

 

Winterfood

Proeverijen, uitgebreide diners, gezellige brunches en nog veel meer lekkers. Tijdens de wintermaanden zorgen de cafés en restaurants in Woerden voor een hoop winterse gezelligheid en lekkernijen. Een bijzonder kerstdiner bij Kameryck in wintersfeer, een winterse wijnproevrij bij De Bistronoom of vier de kerstdagen op de boerderij! Er zijn genoeg mogelijkheden, kijk voor een overzicht op www.beleefwoerden.com/wat-te-doen/woerdense-winterweken/winterfood.

 

Inspiratie gekregen voor een leuk dagje uit of weekendje weg tijdens de wintermaanden? Dit is nog lang niet alles! De schaatsbaan staat er weer en er is nog veel meer winterpret.

Op www.beleefwoerden.com/wat-te-doen/woerdense-winterweken vind je meer informatie over alle uitjes, activiteiten en arrangementen!

Voor alle informatie over Woerden: www.beleefwoerden.com (Of vraag het Edwin voor een persoonlijk advies ;-))

 

 

 

You may also like

Leave a Comment