Halloween op de Boerderij in de herfstvakantie

door Edwin
Boerinn - Herfst - Vaders op Reis

Halloween op de Boerderij in de herfstvakantie

Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar bij ons thuis vallen de eerste weken naar school best wel zwaar voor de kinderen. Het weer in het gareel lopen na de Zomervakantie gaat niet zonder slag of stoot. Wennen aan de regels, het op tijd naar bed gaan en het weer binnen eten (in plaats van met de voetjes in het gras), allemaal zaken die pas nu ongeveer weer gaan zoals ‘het hoort’. Gelukkig zijn er weekenden om de teugels wat te laten vieren en over vier weken is het alweer Herfstvakantie. Zelf gaan we zelden weg met de herfst. De ‘Koeiemart’ is in Woerden, dan kun je als echte Woerdenaar niet met goed fatsoen ergens anders heen. En als je dan toch thuis blijft die week, ga dan ook eens kijken bij de Boerinn. Het thema is Halloween op de boerderij.  Roger was nog nooit bij het Halloween thema, maar wel tijdens een ander bezoek en schreef er een blog over.

Boerinn - Kamerik - Woerden - Herfstvakantie

Levend kwartet en koeien aaien

Tijdens de herfstvakantie kunnen ouders met jonge kinderen goed terecht op de boerderij. Voor de leeftijdscategorie 4 tot en met 7 jaar is er een begeleide speurtocht waarbij de kinderen op zoek gaan naar de ontsnapte spookjes. Voor de leeftijd 8 tot en met 12 is er levend kwartet en ‘spook mastermind’. Actieve spellen die zowel binnen als buiten plaatsvinden. Van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 oktober 2018 is iedereen welkom. Er zijn verschillende knutseltafels ingericht en ook de speeltuin is open. Loop nog lekker even langs de dieren of beklim de uitkijktoren.

Veluwe - Vader Zoon - Vaders op Reis - Herfstvakantie - Woerden

Meer info

Ieder anderhalf uur start er een nieuwe ronde waar de kinderen aan mee kunnen doen. Rondetijden zijn 10:30 / 12:00 / 13:30 / 15:00. Tijdens de activiteiten is het restaurant ook geopend en kunnen ouders/ begeleiders genieten van een lunch of kopje koffie/thee.

Kosten:                €6,00 per kind (incl. activiteit + knutselen + speeltuin en boerderij)
Website:              https://www.deboerinn.nl/
Reserveren:        Nee.

Boerderij de Boerinn verbindt het Halloween thema aan de herfstvakantie. Het griezelige element komt niet voor tijdens de activiteiten.

You may also like

Leave a Comment