Los in Leogang

door Edwin
Huis Leogang

“Overmorgen is het nog 22 nachtjes en overmorgen-overmorgen nog maar 20” aldus Floris, mijn jongste zoon, 5 jaar oud. Dit gaat al zo vanaf begin van het jaar ongeveer. Prima voor z’n rekenkwaliteiten! Hij (en de rest van het gezin ook natuurlijk) hebben er enorm veel zin in.
Een hele week op wintersport naar Leogang met het hele gezin en de schoonfamilie. 8 volwassenen en 8 kinderen variërend in de leeftijd van 5 tot 15. Alle kinderen kunnen het enorm goed met elkaar vinden, dat kan nu al niet stuk!

Uitzicht Leogang

Op de vraag waar Floris dan het meeste zin in heeft komt hartstochtelijk het antwoord: De kelder!! Euuhh, sorry? “Ja, de kelder waar we met alle kinderen kunnen spelen”. OK, leuk, maar het skiën dan? “Neeee, dat is stom!”. Dus..

Verwachting

Ik ben benieuwd hoe deze week gaat lopen. Voor onszelf is het alweer even geleden dat we geskied hebben. Mijn vorige werkgever ben ik nog steeds ontzettend dankbaar voor alle mooie skitripjes. Vaak met het vliegtuig, alles verzorgd, geen kinderen leve de vrijheid! Maar dit is toch wel wat anders. De autoreis (genoeg horrorverhalen gehoord), het weer (7 dagen in de mist of sneeuwstorm is niet leuk) en de kinderen op les (spannend). Het enige waarvan ik weet dat het altijd goed is, is de schoonfamilie! (Dat hoor je niet vaak he?) We zitten in een prachtig huis, aan de piste. Gehuurd via BelVilla.

Iedereen kijkt ernaar uit. Hoe het geweest is hoor je uiteraard hier. Mocht je trouwens nog tips voor Leogang (skigebied Saalbach Hinterglemm) hebben; ik hoor ze graag.

tschüss!

You may also like

1 comment

karlien 23 februari 2016 - 12:44

Heel veel plezier en succes!

Antwoord

Leave a Comment