Wat een Wereldkaart!

door Edwin
Wereldkaart - Fotocadeau - Vaders op Reis

“Pap, dit is wel echt handig! Nu leer ik met topografie de provincies en steden, maar volgend jaar moeten we de landen leren” Lucas (groep 6) is duidelijk in zijn nopjes met de wereldkaart. Deze vintage wereldkaart, verkregen via Fotocadeau.nl, hangt sinds een dag of twee boven het bureau van onze oudste zoon. met zijn 100×73 centimeter heeft de wereldkaart een prima formaat. Niet te groot, maar groot genoeg om de tekst goed te kunnen lezen. Lijkt het je wat? Lees deze post dan goed door en doe mee met onze winactie en win zelf zo’n vintage wereldkaart.

Wereldkaart - Vintage - Retro - Fotocadeau - Vaders op Reis

Uitvoering wereldkaart

Deze vintage wereldkaart is onze favoriet, maar op https://www.wereldkaarten.nl vind je alle mogelijke varianten. Wil je er één op het behang, op hout of op canvas? Alles is mogelijk. Glas, aluminium, geen probleem. Ook de stijlen zijn legio, van historisch oud-Hollandsch tot kinderlijk eenvoudig, geduid met dieren in plaats van landennamen. 

Zelf een wereldkaart in elkaar puzzelen is natuurlijk een mooi cadeau, net als de kraskaart. Kras elk land open waar je geweest bent, en -misschien wel leuker- bekijk welk land je nog ‘moet’.

Wereldkaart - Vintage - Retro - Fotocadeau - Vaders op Reis

“De landen waar wij heen gaan zijn eigenlijk helemaal niet zo ver”. Lucas’ besef groeit dat de wereld eigenlijk best wel groot is. De meivakantie die we in Spanje gaan doorbrengen was tot voor kort een heuse wereldreis -“Zitten we dan twee uur in een vliegtuig?”-, maar nu lijkt dat maar een kippeneindje. “Wat betekenen die kromme strepen dan?”. De tijdslijnen zijn -ook voor mij- bijzonder interessant. “Letland, daar ben je toch ook geweest Pap?” De gedachten dwalen af naar mijn kayakavontuur in Gauja NP en de citytrip Riga. “Wat leuk, dat ik nu pas weet waar je toen was”

 

Wereldkaart - Vintage - Retro - Fotocadeau - Vaders op Reis

 

Winactie + meer informatie:

De site van wereldkaarten.nl is een dochter onderneming van Fotocadeau.nl Je kunt het zo gek niet bedenken op het gebied van fotografie, heel veel is mogelijk. Degene die je hierboven ziet is de Vintage variant.

Wil je deze variant nu ook hebben? Dat kan! Zorg dat je onze Facebook pagina liked en geef onder het Facebook bericht aan voor wie je deze wereldkaart graag zou willen winnen. Voor jezelf kan natuurlijk ook! Zondag 4 maart maken we de winnaar bekend

 

 

You may also like

Leave a Comment