Winterverhalen en ‘Dicke Titten Kartoffelsalat’

door Roger

De krokusvakantie staat voor de deur. Voor sommige mensen tijd om carnaval te vieren, voor andere mensen tijd voor een korte vakantie in eigen land, maar ook voor veel mensen tijd om op wintersport te gaan.

De afgelopen tijd heb ik een aantal artikelen over de wintersport en aanverwante zaken geschreven. Ik ben namelijk een echte wintersportjunk.
Tijd om alles even op een rijtje te zetten, zodat je in de stemming kunt komen:

Vorig jaar was ik in Gerlos met mijn broer. Lees het verhaal over hoe ik bijna de gelukkigste man van Gerlos was.
WP_20150201_15_03_22_Pro

Twee weken geleden was ik met skivriend Miente in Flachau, de ‘Heimat” van Hermann Maier. Ik heb een stapel tips voor jullie meegenomen als je naar Flachau gaat, of ooit plannen hebt om te gaan skiën in de Ski Amadé.

WP_20160126_10_38_28_Pro

Voor een wintersportvakantie moet de voorbereiding goed zijn. Lees daarom ook nog even alles over de laatste après ski krakers van dit seizoen. Inmiddels kan er ook een winnaar aangewezen worden: “Dicke Titten Kartoffelsalat” is volgens ons de meest gedraaide nieuwe hit dit seizoen.

Dan is er nog een verhaal uit de (hele) oude doos, is dat ik op bezoek ging bij een vriend in Oslo. Uiteraard werden daar ook nog wat sporen in de sneeuw getrokken.

Blijft het hierbij? Nee hoor! Er volgen nog een paar artikelen over de wintersport. Volgende week ga ik met het gezin naar Willingen en daar ga ik proberen om mijn kroost net zo enthousiast te krijgen voor de skisport als dat ik dat zelf ben. Ik weet nog niet of ik mijn zoon zelf les ga geven of dat ik hem op les doe, maar ook over dat onderwerp verschijnt een blog deze week.
skiklasje in de sneeuw

In de Ski Amadé heb ik een smart ski goggle uitgeprobeerd. De resultaten van deze test heb je nog van me tegoed en zal ik één dezer dagen met jullie delen.

Edwin gaat binnenkort  met zijn gezin naar Leogang en zal daar –zoals we dat gewend zijn van hem- ook een mooi verhaal over schrijven.

Onze lezers die nog op wintersport gaan wensen we veel plezier. De sneeuwcondities zijn in Oostenrijk, Frankrijk en Italië in ieder geval prima.

You may also like

Leave a Comment