Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden

door Roger

Onze kinderen praten er het hele jaar door over. Als de mussen in de zomer dood van het dak vallen vraagt dochter Elin: “Pappa, zullen we weer naar Disney on Ice gaan?”.
Het zit er dik in in dat we dat het komende jaar weer gaan meemaken. Maar we nemen het risico graag. Niets mooier dan dolenthousiaste kinderen. Na het bezoek van vorig jaar aan Disney on Ice  ligt de lat heel hoog. Elin heeft haar mooiste Elsa jurk aangetrokken. 
Vol verwachting rijden we richting de Rotterdamse Ahoy. 

Het spektakel begint

De zaal zit vol. De spotlichten floepen aan en Mickey en Minnie nemen ons mee op reis. Een waar spektakel trekt aan ons voorbij.
De gekste capriolen worden uitgehaald door Buzz Lightyear, Woody en Jessie van Toy Story als ze proberen te ontsnappen aan de boosaardige beer Lotso.


De ijsvloer veranderd in een zee als Ariël de kleine zeemeermin ten tonele verschijnt. Zou ze op tijd gekust worden, zodat ze haar mooie stem weer terug krijgt?
Even later gaat zoon Hugo los als de auto’s van Cars met knallend vuurwerk het ijs op scheuren. Bliksem McQueen en zijn kornuiten racen over het ijs. Takel laat een knap staaltje achteruitrijden zien.

Disney on Ice Cars

Bliksem McQueen scheurt over het ijs

Dochterlief wordt hyperenthousiast als Elsa, Anna en Olaf het ijs betreden. Frozen is al jaren favoriet bij ons thuis. Het ‘laat het los, laat het gaan’ wordt uit volle borst meegezongen.  Als er dan ‘echte’ sneeuw uit de lucht dwarrelt is het plaatje compleet.

Moe maar voldaan

In de auto wordt op de achterbank druk nagesproken over de show. Kort daarna is het stil. Beide kinderen zijn met een glimlach op het gezicht in slaap gevallen en waarschijnlijk genieten ze nog even na in hun eigen betoverde droomwereld.
Ik bereid me alvast voor op de onvermijdelijke vraag “Pappa, zullen we weer naar Disney on Ice gaan?”

Informatie over Disney on Ice

Feld Entertainment’s spectaculaire ijsshow Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden brengt non-stop plezier met vier favoriete Disney verhalen en geliefde figuren uit Disney Pixar’s Cars, De Kleine Zeemeermin, Disney Pixar’s Toy Story 3 en met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy. De sterren van Disney’s Frozen zullen deze geliefde karakters vergezellen.
Betoverende Werelden komt van 15 t/m 30 december 2017 naar Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.

Wil je ook de magie van Disney on Ice beleven? Kijk voor meer informatie en voor toegangskaarten op:
https://www.disneyonice.com/nl/nl-nl/betoverende-werelden

You may also like

Leave a Comment