TRONO KIDS

door Edwin
Trono - Kids - Vaders op Reis

De Vaders op Reis testen graag nieuwe vakantiegadgets of outdoorspullen. Niet zomaar spullen, maar zaken waar wij het nut of de lol van inzien. Iets wat bij ons past ook. Een zonnepaneel voor op reis of een trekkersrugzak bijvoorbeeld. Toen we op de vakantiebeurs -van begin 2018- op de stand van TRONO terecht kwamen, wisten we het: dit willen we uitproberen. Volwassen stoelen, klein om mee te nemen en heerlijk in comfort. Komende meivakantie gaan we deze stoelen testen tijdens een vakantie in Spanje. (hieronder alvast een kleine proef in de sneeuw).

Leogang - Saalbach - Asitz - Wintersport - #Mytrono

Maar nu: Trono is achter de schermen druk bezig om ook de kinderen hierin mee te nemen. Een stoel op maat, puur voor de kids, de TRONO Kids. Ze zijn nog in opstartfase en je kunt nog deelnemen aan de crowdfundactie. Zie de website voor meer info en hieronder het persbericht.

 Trono - Kids - Vaders op Reis

TRONO KIDS: Een zomer must-have voor kinderen wereldwijd!

Wij geloven dat de beste herinneringen gemaakt worden in de frisse buitenlucht, maar vooral, samen met familie en vrienden. Onze missie is om het relaxen nog beter en makkelijker te maken door de meest comfortabele en licht draagbare stoel ter wereld te creëren: the TRONO opblaasbare stoel. We zagen dat de kinderen de originele TRONO net zo leuk vonden als hun ouders en besloten er een te ontwerpen speciaal voor kinderen!

Tegenwoordig wordt het steeds lastiger voor ouders om hun kinderen buiten te laten spelen. Zij weten uit eigen ervaring dat een actieve levensstijl buiten voor kinderen veel (gezondheids)-voordelen heeft. Het is leuk, goed voor sociale interactie en voorkomt obesitas onder kinderen.Ouders moeten zoeken naar betere, slimmere en meer interessante manieren om de kinderen weer te laten genieten van het ouderwetse buitenspelen.

De pret begint op het moment dat je kind de TRONO opblaast om ermee te kunnen pronken. Neem niet alleen ons woord ervoor, geef je kind de kans om diezelfde sensatie te ervaren!

Trono - Kids - Vaders op Reis

Product kenmerken Trono Kids

Super licht: ​600 gram
Ongelooflijke draagkracht: ​Tot wel 115 kilo
Duurzaam materiaal: ​Triple-coated nylon (parachute stof)
Fantastische hoezen: ​Vier wasbare (wasmachine bestendig) hoezen met leuke printjes
Overal te gebruiken gebruiken: ​Binnen en buiten (strand, zwembad, tuin, speelkamer)Kenmerken: ​Waterbestendig, extreem comfortabel voor gebruik, gemakkelijk te vervoeren, geen pomp nodig

 

You may also like

Leave a Comment