Win kaarten voor Disney On Ice 2019 Magisch IJsfestival!

door Roger

Vorig jaar en het jaar daarvoor waren ‘de Vaders op Reis’ bij Disney On Ice om met hun gezin te genieten van al het moois wat Disney te bieden heeft.
Tot ver in de zomer praten de kinderen nog steeds over deze wervelende Disneyshow. Ook dit jaar zijn we weer van de partij. En jij kunt er ook bij zijn! Lees dit bericht en doe mee aan onze prijsvraag.

Het thema van dit jaar: Magisch IJsfestival

Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival. Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Ga op reis door een schitterend landschap met de koninklijke zusjes Anna en Elsa, de hilarische sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Disney’s Frozen en beleef een spannend verhaal vol moed, magie en onvergetelijke figuren.

Duik “Diep in de Zee” voor een fantastisch optreden van Sebastiaan die samen met Ariël de boel op stelten zet in Disney’s De Kleine Zeemeermin. Raak verstrikt in een koor van boeven wanneer ze bezoek krijgen van de pittige Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn Rider uit Disney’s Rapunzel. Laat je meevoeren door Disney’s Belle en het Beest als het Beest en zijn betoverde personeel een spectaculaire show opvoeren voor Belle. Geniet met de hele familie van een magische mix van koninklijke supersterren in een winters wonderland.

Het Magisch IJsfestival is van 11 t/m 29 december 2019 in Rotterdam en Utrecht.

Kaarten winnen voor Disney On Ice?

Wil je hier ook bij zijn? Vaders op Reis mag 4 zilveren tickets verloten voor de show van vrijdag 27 december om 19.30 uur in Utrecht. 
Laat een reactie achter onder dit bericht of onder het Facebook bericht (en vergeet ons niet te volgen) waarin je aangeeft met wie je naar deze speciale show wilt. Maandag 21 oktober maken wij de winnaar bekend!

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl

=============================================================

ALGEMENE SPELVOORWAARDEN DISNEY ON ICE TICKET GIVEAWAY

1.Deze algemene spelvoorwaarden van vadersopreis.nl, zijn van toepassing op het kleine promotionele kansspel Disney On Ice ticket giveaway dat zal plaatsvinden van 2 oktober tot 21 oktober.

2.Deelname aan de actie houdt volledige acceptatie van deze Spelvoorwaarden in. Indien u de spelvoorwaarden niet accepteert, moet u niet deelnemen aan de actie. De organisator behoudt zich het recht voor deelnemers (zoals gedefinieerd onder spelvoorwaarde 4) van de actie uit te sluiten in geval van schending van deze Spelvoorwaarden.

3. Aan de deelname aan de actie worden door de organisator geen kosten verbonden.

4. Deelname aan de actie staat open voor iedere persoon (een deelnemer) die 18 jaar of ouder is en zich via deze blog of de Facebookpagina van Vadersopreis.nl in de genoemde actie periode hiervoor heeft aangemeld.

5. Uitgesloten van deelname zijn personen jonger dan 18 jaar en werknemers (of hun directe familie) van organisator of van enige andere onderneming die beroepsmatig betrokken is bij deze wedstrijd

6. Op 21 oktober wordt uit alle deelnemers één willekeurige prijswinnaar (de prijswinnaar) getrokken en worden de volgende prijzen verdeeld:
4 Zilveren tickets voor Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival op vrijdag 27 december om 19.30 uur met een waarde van € 24,50 per ticket.

7. Eventuele bijkomende kosten en arrangementen zijn niet inbegrepen in de wedstrijdprijzen. Dit omvat eventuele reisarrangementen (waaronder parkeren) en reiskosten, en kosten voor accommodatie.

8. De organisator kan de Wedstrijdprijzen vervangen door prijzen van een vergelijkbare waarde.

9. Prijswinnaars worden via Facebook op de hoogte gebracht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Wedstrijdprijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere diensten.

10. Op de wedstrijdprijzen kan tot en met 1 november aanspraak worden gemaakt door de Prijswinnaars. Na deze datum vervalt iedere aanspraak op de wedstrijdprijzen van rechtswege. Organisator behoudt zich het recht voor om voor de betreffende wedstrijdprijs in dat geval een andere winnaar aan te wijzen.

11. Persoonsgegevens van deelnemers worden verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van de organisator.

12. De organisator kan de door de deelnemer bij inschrijving verstrekte persoonsgegevensdelen met derden ten behoeve van de uitvoering van de actie en de uitreiking van de wedstrijdprijzen.

13. Prijswinnaars moeten bereid zijn om deel te nemen aan relevante publiciteitsacties rondom de actie.

14. Deze Spelvoorwaarden kunnen door de organisator te allen tijde worden gewijzigd. Gedurende de looptijd van de actie worden deze spelvoorwaarden niet ten nadele van de deelnemers gewijzigd.

You may also like

18 comments

Laura kerkhoff 3 oktober 2019 - 09:32

WoW geweldig er even met onze 2 meiden en papa en mama samen naar deze geweldige show ❤️

Frozen en vaiana zijn te gek mama vind de liedjes van Belle en het beest Prachtig en papa jij die kan ook goed meezingen hoor?

Antwoord
Sabine Bloemink 3 oktober 2019 - 16:45

Ik doe graag mee voor mijn gezin ?
Onze dochters zijn gek op Vaiana

Antwoord
Esmiralda 19 oktober 2019 - 23:31

Oh Ik zou graag met mijn man en zoon en dochtertje gaan

Antwoord
elisabeth maria martina 3 oktober 2019 - 10:14

wat een geweldig gebaar, verras ons maar met dit prachtige exemplaar, mijn kleindochters gaan vast helemaal uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat #duimenmaar

Antwoord
Claudia Diependaal 3 oktober 2019 - 22:42

WOW je zou deze droom prijs maar winhen! Ecjt zo #GEWELDIG gaaf! Ik ga hier heel hard voor duimen en hopen op een wonder!

Antwoord
Diana Grevink 18 oktober 2019 - 23:43

??Gewéldig om met mijn kleindochter te gaan.??

Antwoord
Frank 3 oktober 2019 - 13:03

Vette actie van Vaders op Reis. En natuurlijk happy dochters. Voor hun gelukkige snoeten doe ik graag mee.

Antwoord
Nathalie Helmig 3 oktober 2019 - 17:43

Whoehoeeeeeeee..!! ?? Wat supergaaf zeg <3 <3 Ik wil natuurlijk hééééééél graag tickets winnen voor Disney on Ice, super! Ohhhh hopelijk mag ik de meiden onwijs verrassen…. dit zou echt een fantastisch avondje zijn 27 december.. ik doe mee! Ik zet alvast een DIKKE, vette streep door onze agenda.. super SPANNEND! Onze favoriet is natuurlijk gewoon mickey! 😀 Ik ben echt helemaal ENTHOUSIAST ????? FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* ??? #duimen #hopen

Antwoord
mark Lamberts 3 oktober 2019 - 19:31

Dit is echt helemaal TOP zeg !!! (y) Wat een te gekke prijs gaan jullie weggeven, WOW! Je zou ’t maar mogen winnen 😀 Ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op tickets voor Disney on Ice, super <3 De kids gaan helemaal GEK worden, weet ik zeker!!! te gek…. ik doe mee, spannend! nu maar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel hard duimen en hopen.. #wienietwaagtwienietwint

Antwoord
Jolijn jolijn 10 oktober 2019 - 17:32

Woooww heel gaaf zeg !!! Ik heb meegedaan via facebook 🙂

Antwoord
Patty 11 oktober 2019 - 01:28

Supergaaf om er met ons gezin heen te gaan als wij tot de gelukkigen horen …Ik ga heel hard duimen vooral mijn broertje die een echte disney fan is .

Antwoord
Loïs Xelina Bercre 14 oktober 2019 - 10:54

Oh wauw!

Ik doe heel graag mee voor mijn man, beste vriend en onze zoontjes! Zo vaak draait disney om prinsesjes en jurken……maar ik weet zeker dat de papa’s een magische avond zullen hebben!! Dus ik ga enorm hard duimen!
Liefs Loïs Xelina!

Antwoord
lotte 18 oktober 2019 - 19:45

Wauw wat leuk! Ik zou heel graag met mijn ouders en dochter naar deze show gaan! Ik zou ze er graag mee verrassen!

Antwoord
Michelle Heijblom 18 oktober 2019 - 22:10

Leuke actie! Ik doe ook graag mee

Antwoord
Rosemary van Duinen 18 oktober 2019 - 19:54

Oja ik doe mee en wil de kinderen een magische avond laten beleven,wat zullen ze blij verrast zijn.

Antwoord
M Belo 19 oktober 2019 - 11:06

In juni naar Disney geweest, maar ivm drukte weinig gezien van de mooie Disney prinsessen. Ik gun onze kids zo graag nog een kans ze van dichtbij de show te zien stelen!

Antwoord
Mirjam Hellingman 19 oktober 2019 - 17:56

Mijn drie kinderen ??? zullen het geweldig leuk vinden om naar het Disney koninkrijk in Disney On Ice Magisch IJsfestival ❄️⛸te mogen gaan!

Antwoord
Marydith 20 oktober 2019 - 14:07

Ik zou heel graag met m’n partner, kleinzoon (13)en kleindochter(7) deze Magische evenement willen. bijwonen. Opa en Oma met de kleinkinderen, ff in een Magisch ??‍♀️ en mooie ?. Alvast bedankt??

Antwoord

Leave a Comment