Disney On Ice 2018 presenteert Onvergetelijke Avonturen

door Roger
Disney On Ice 2018 Lion KIng

Er is bij ons thuis geen ontkomen meer aan. In 2016 en 2017 gingen we al naar Disney On Ice en Hugo en Elin willen het evenement sindsdien niet meer missen. Inmiddels mogen we ons tot de trouwe fans van Disney On Ice rekenen.
Dit jaar is het thema ‘Onvergetelijke Avonturen’. En onvergetelijk zal het worden!

Disney On Ice Frozen Elsa

Als ik uit werk kom heeft Elin al haar Sneeuwwitje jurk aangetrokken en zoon Hugo is al hyper.
Ze staan te popelen om te vertrekken richting Rotterdam Ahoy.   

Mickey Mouse is jarig

In 2018 is het 90 jaar geleden dat Mickey Mouse voor het eerst zijn opwachting maakte in de tekenfilm Steamboat Willy. En dat wordt ook gevierd bij Disney On Ice met een speciale Mickey Mouse Dans pre-show. Enthousiast doet de zaal mee met de ‘Mickey Mouse dance’.
Die muis heeft in al die jaren aan energie en populariteit nog helemaal niets ingeboet. We zijn opgewarmd, de show kan beginnen!

De grootste schat ter wereld

Mickey, Minnie, Donald en Goofy nemen ons mee in het verhaal en vertellen dat we op zoek gaan naar de grootste schat van de wereld.
Die zoektocht begint bij de Lion King. Simba, Timon en Pumbaa beleven een avontuur op de savanne.

Disney on Ice 2018 Lion King

Voor de oudere generatie start het feest der herkenning als Sneeuwwitje en de zeven Dwergen op het ijs verschijnen. Gelukkig wordt ze gekust door de prins en ontwaakt ze uit haar slaap. Aladdin en de Geest verzinnen samen een plan om de mooie Jasmin aan het hof te maken. 

Disney On Ice Alladin

Na de pauze zorgen de helden van Toy Story zoals Buzz en Woody voor een swingend spektakel. De ijsvloer veranderd in een zee als Dory ten tonele verschijnt. Een verhaal over hoe belangrijk familie is past heel goed in deze kersttijd.

Dochterlief wordt hyperenthousiast als Elsa, Anna en Olaf het ijs betreden. Frozen is al jaren favoriet bij ons thuis. De bekende liedjes worden uit volle borst meegezongen. Oaf is er natuurlijk ook bij om de boel op stelten te zetten en als er dan ‘echte’ sneeuw uit de lucht dwarrelt is het plaatje compleet.
Ten slotte komen alle Disney prinsessen tot groot enthousiasme van Elin op de ijsvloer.

Disney on Ice 2018 Frozen Elsa

De moraal van het verhaal is dat de grootste schat van de wereld ‘liefde’ is. Liefde is de rode draad die we vanavond hebben kunnen ontdekken.
De magie van Disney heeft z’n uitwerking weer niet gemist. Wat een onvergetelijke topavond was dit.

Informatie over Disney On Ice 2018

Tot en met 30 december vinden de shows van Disney On Ice plaats.
De eerste shows vinden plaats in Ahoy Rotterdam, daarna verhuist het spektakel naar de Utrechtse Jaarbeurs.
Beleef Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice als Mickey, Minnie, Donald en Goofy een kleurrijke en magische reis maken door het verleden!
Bereid je voor op non-stop plezier met je favoriete Disney-verhalen.

Koop hier je tickets voor Disney On Ice
Kijk voor meer informatie op www.DisneyOnIce.nl

You may also like

1 comment

Win kaarten voor Disney On Ice 2019 Magisch IJsfestival! – Vaders Op Reis 3 oktober 2019 - 08:15

[…] Vorig jaar en het jaar daarvoor waren ‘de Vaders op Reis’ bij Disney On Ice om met hun gezin te genieten van al het moois wat Disney te bieden heeft. Tot ver in de zomer praten de kinderen nog steeds over deze wervelende Disneyshow. Ook dit jaar zijn we weer van de partij. En jij kunt er ook bij zijn! Lees dit bericht en doe mee aan onze prijsvraag. […]

Antwoord

Leave a Comment