Disney on Ice 2017

door Edwin
Disney on Ice 2017

Vorig jaar waren ‘de Vaders op Reis’ in Utrecht om met hun gezin te genieten van al het moois wat Disney te bieden heeft.
De kinderen raken n iet uitgepraat over deze wervelende Disneyshow.
Ook dit jaar zijn we weer van de partij. En jij kunt er ook bij zijn! Lees dit bericht en doe mee aan onze prijsvraag.

Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden en neemt families mee naar vier magische locaties

Feld Entertainment’s spectaculaire ijsshow Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden brengt non-stop plezier met vier favoriete Disney verhalen en geliefde figuren uit Disney Pixar’s Cars, De Kleine Zeemeermin, Disney Pixar’s Toy Story 3 en met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy. De sterren van Disney’s Frozen zullen deze geliefde karakters vergezellen. Betoverende Werelden komt van 15 t/m 30 december naar Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.

De koninklijke zusjes Anna en Elsa uit Disney’s Frozen, de Academy Award ® winnende en meest succesvolle animatiefilm allertijden, nemen het publiek mee naar het fantastische winter wonderland van Arendelle. Anna, een meisje met een buitengewoon groot hart, begint een epische reis met de hilarische sneeuwman Olaf en de ruige bergbewoner Kristoff om haar zus Elsa te vinden die met haar ijzige krachten het koninkrijk van Arendelle in een eeuwige winter heeft gevangen.

In Radiator Springs komen de levensgrote figuren van Disney Pixar’s Cars – Bliksem McQueen, Takel en de rest van het team op het ijs. Door middel van state-of-the-art animatronica bewegen hun ogen en mond met elke draai op de bevroren snelweg. Takel zorgt voor een komische noot als het team van Disney Pixar’s Cars over het ijs scheurt en supersnelle stunts uithalen.

“Betoverende Werelden verbindt klassieke en nieuwe Disney verhalen,” zegt producent Kenneth Feld. “Het publiek wordt weggeblazen in Radiator Springs wanneer ze het onvergetelijke team van Disney Pixar’s Cars tegenkomen. Ze zullen hun all-time favorieten zien, zoals De Kleine Zeemeermin en Disney Pixar’s Toy Story 3 en een verhaal vol actie, magie en onvergetelijke karakters met Frozen beleven.”
Van wielen tot golven, van een ijzig wonderland tot de sterren en daar voorbij, de favoriete Disney-momenten van de hele familie komen tot leven in Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden. Kijk voor meer informatie over de show en ticketverkoop op disneyonice.nl

Wil je hier ook bij zijn? Vaders op Reis mag 4 tickets verloten (2×2) voor de show op vrijdag 15 december om 19:00 uur in Ahoy, Rotterdam. Laat een reactie achter onder ons Facebook bericht (en vergeet ons niet te volgen) waarin je aangeeft met wie je naar deze speciale show wilt. Dinsdag 31 oktober maken wij de winnaars bekend!

You may also like

8 comments

Ing bercre 5 oktober 2017 - 10:00

Het jaar positief afsluiten zou fantastisch zijn d.m.v. deze actie! En voor degene die mee willen, kunnen meteen kaartjes bijhalen 😉

Antwoord
Stephanie 5 oktober 2017 - 16:23

Ik zou de vader van mijn dochters samen met de jongste laten gaan! Een superleuk vader dochter uitje! Allebei gek op disney… Dus ik zou ze hier echt mee kunnen verrassen!

Antwoord
Mirjam Hellingman 6 oktober 2017 - 22:17

Ik zou heel graag samen met mijn man en tweelingdochters, mijn twee eigen Disney Prinsessen, Sterre en Nikki gaan! (dan kopen we zelf nog kaartjes bij) Wat zou dit geweldig zijn voor ze zijn. Ze zullen helemaal betoverd worden door de wereld van Disney On Ice! Hier kunnen ze alleen maar van dromen.

Antwoord
Jacqueline Bharos 7 oktober 2017 - 15:51

Dit zal echt een droom zijn die uitkomt voor onze lieve Brendt. Hij is zo gek van Cars. Zijn vader stiekem ook… dat is alleen niet heel cool om te zeggen natuurlijk, maaar als wij deze TE leuke kaartjes winnen zorg ik ervoor dat ook papa een echte Cars fan shirt zal gaan dragen haha!!! Deze mama duimt non stop!!!

Antwoord
Jolein jolein 20 oktober 2017 - 23:43

Oh wooooowww wat lijkt me dat super leuk !!! Ik zou dolgraag willen gaan met mijn man en onze dochtertjes 🙂 Heerlijk even quality time met mijn gezinnetje ?

Antwoord
J 26 oktober 2017 - 18:33

Wauw lijkt me super
Graag met onze kleindochters
Maak ons blij

Antwoord
Disney On Ice 2018 presenteert Onvergetelijke Avonturen – Vaders Op Reis 14 december 2018 - 23:21

[…] is bij ons thuis geen ontkomen meer aan. In 2016 en 2017 gingen we al naar Disney On Ice en Hugo en Elin willen het evenement sindsdien niet meer […]

Antwoord
Win kaarten voor Disney On Ice 2019 Magisch IJsfestival! – Vaders Op Reis 4 oktober 2019 - 09:58

[…] jaar en het jaar daarvoor waren ‘de Vaders op Reis’ bij Disney On Ice om met hun gezin te genieten van al het […]

Antwoord

Leave a Comment