Seks op de Camping: De Schorre Haan en meer handige tips ;)

door Sander
Op de camping...

Seks op de camping. Hoe doe je dat? Ik heb het dan niet over het onbedoelde schaduwspel aan de buitenkant van je tentdoek. Of over zo tekeergaan dat de caravan van de handrem af schiet en je hortend en stotend een rondje over de camping doet. Nee, het gaat hier over de oorverdovende stilte na 22 uur op de meeste campings. Daar waar je haring aan haring staat. Waar je voorspel een hoorspel wordt. En waar het tentdoek de versterker lijkt van elk geluid dat binnenin plaatsvindt. Zie hier de uitdaging voor het succesvol bedrijven der liefde!

Want het kan zeer intimiderend zijn, die stilte. Voor sommigen zelfs een reden voor drie weken geheelonthouding.  En is jouw vakantie in het hoogseizoen ook een ‘ik-sta-droog-seizoen’? Lees dan verder. Want zeg nou eerlijk. Jouw relaxte, lome, warme, zon-zee-wijntje-vakantiedag verdient een happy end toch?

En heb ik besloten het geheim van goede seks op de camping prijs te geven…

Precies! Daarom breek ik in deze column graag een lans (hier misschien niet de beste woordkeuze) voor meer vleselijk plezier op de camping. En heb ik besloten het geheim van goede seks op de camping prijs te geven.

Wat dat geheim dan is? Camouflage! Pas de klanken van jouw liefdesspel aan aan de geluiden van je omgeving. Leef je in, ga er in op. Sommigen doen het al hoor, of proberen het tenminste. Misschien ben je wel eens wakker geworden op die landelijke camping dat je dacht ‘Hè, wat was dat voor een schorre haan?!’ Nou, die haan was jouw buurman in die De Waard tent die deze tip wel kende, maar de techniek nog niet helemaal op orde had. Of hoorde je naast je caravan een hondje hijgen? Geen labrador hoor, wel je blonde buurvrouw onderweg naar iets moois.

Maar met het geheim kennen ben je er nog niet. Je moet oefenen om te voorkomen dat jij komende zomer die hese haan of dat proestend paard bent waar de hele camping het over heeft. Probeer het alvast maar eens in de veilige beschutting van de slaapkamer; kirren als een krekel, hijgen als een herdershond, komen als een koe. Maar overleg wel even van tevoren. Want als jij op je hoogtepunt enthousiast begint te loeien en jouw partner is niet op de hoogte… Ik zou het voorkomen. Hoewel…een slappe lach is ook wat waard.

Deze column is geschreven voor en gepubliceerd in hét reismagazine voor avontuurlijke gezinnen: Kleine Globetrotter Magazine. Vond je hem leuk? Lees dan ook onze andere columns

You may also like

Leave a Comment