Columns

door Roger

Columns mannen vs. de vrouwen

Yvon & Laura (Travelvibe) en Edwin & Roger (Vaders op Reis) schrijven maandelijks met elkaar over vakantiebeleving en reiservaringen.

Er is nu eenmaal een duidelijk verschil tussen mannen en vrouwen. En dat geldt natuurlijk helemaal wanneer het gaat om reizen. Niet alleen de beleving van de trip is anders, ook het traject naar de reis toe leidt een geheel eigen weg in een mannen- en een vrouwenbrein. Het soort reis maakt daarbij geen verschil; struggles liggen altijd op de loer. Voor Vaders op Reis (de mannen) en Travelvibe (de vrouwen) aanleiding genoeg om digitaal met elkaar in gesprek te gaan.

Colum mannen vs vrouwen

Column februari: Vakantiekeuzestress

Wie bepaalt uiteindelijk de vakantiebestemming? En hoe komt die keuze tot stand?

Column maart: De lange autorit

Rijden jullie wel eens naar een vakantiebestemming in verre Zuidelijke oorden? De mannen en de vrouwen wisselen hun ervaringen uit.

Column april: Stress op vakantie 

Zelfs eenmaal aangekomen op de vakantiebestemming blijken vrouwen nog steeds last te hebben van stress. De mannen leggen uit wat ze daar aan zouden kunnen doen.

Column mei: Op vakantie met je eigen sexe 

Mannenweekend! Gezellig, ongedwongen, bier en sport. Edwin is net terug uit Leuven, Roger was onlangs nog in de Ardennen.
Maar hoe doen die dames dat eigenlijk? Gaan die wel eens op vrouwenweekend? (noem je dat dan ook zo?) En wat doen ze dan?
We vroegen het de dames van Travelvibe.

Column juni: De bucketlist

De bucketlist; de een weet niet wat het is, de ander moet er niks van hebben. Voor ons geldt dat wij er wel een hebben. Sterker nog; een bucketlist die steeds langer wordt. Zouden de dames dat ook hebben?

Column augustus: Vakantieblues

Eind Augustus, steevast een tijd van weemoed, nieuwe plannen maken of juist vasthouden aan de gedachten van de afgelopen zomervakantie. De dames zijn het grotendeels met ons eens. Wanneer gaan we weer?

 

WIE IS TRAVELVIBE?

Yvon en Laura hebben Travelvibe opgericht als hét reisblog voor 30 plussers. Naast het managen van werk en gezin, maken zij graag zoveel mogelijk trips in vooral Europa en Nederland. Op Travelvibe vind je (h)eerlijke reisverslagen, reistips en travel-lifestyle.

 

 

 

 

WIE ZIJN DE VADERS OP REIS?

Edwin en Roger vormen samen de Vaders op Reis. Zij beschrijven met een gezonde dosis humor vakanties en reizen waarin ze zelf of hun gezinnen het lijdend voorwerp zijn. Kamperen, fietsen, wandelen, glamping, wintersport, citytrip en outdoor, elk onderwerp wordt met enthousiasme beschreven door de mannen.

 

 

Overige colums over vakantie(leed)

Wintersportjunk moet scoren

Handdoekje leggen

De VS is eigenlijk net de veluwe

Onze man in Oslo