Disney On Ice 2019 presenteert Magisch IJsfestival

door Roger
Elsa, disney on ice 2019

Het is half december. Bij ons thuis roept dat een pavlovreactie op: “Pappa, het is weer zover, gaan we weer naar Disney on Ice?”.
Het is een jaarlijkse familietraditie geworden. Na het succes van 2016, 2017 en 2018 gaan we nu voor de vierde keer naar Disney On Ice 2019. Het thema is dit jaar Magisch IJsfestival en de plaats van handeling is Rotterdam Ahoy.

Als ik thuis kom, word ik al opgewacht door Elin Elsa. Klaar om te vertrekken.

We maken ons op voor een avondje hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk.

Ariel de kleine zeemeermin en Vaiana en Maui

Ariël de kleine zeemeermin mag de spits afbijten dit jaar. Niet alleen op de schaats maar ook in de touwen laat zij een sterk stukje acrobatiek zien.

Disney On Ice, kleine zeemeermin
De artiesten van Disney on Ice kunnen meer dan ‘alleen maar’ schaatsen

Daarna verschijnt er voor mij een nieuw Disneyduo op het ijs. Ik moet even de hulp vragen aan Hugo en Elin, want zij weten allang dat het hier om Vaiana en Maui gaat. Vaiana haalt Maui over om op een avontuurlijke reis over de oceaan op zoek te gaan naar het legendarisch eiland Te Fiti. Ik kende Vaiana en Maui nog niet, dus ik heb wat ‘huiswerk’ de komende kerstvakantie.

Disney on Ice 2019
Maui, de halfgod

Rapunsel en Belle en het Beest

Vlak voor de pauze komt dan Rapunsel ten tonele. Gelukkig ken ik die wel, hoewel het verhaal in dit geval anders verteld wordt, dan ik het me kan herinneren. Rapunsel gaat op zoek naar de reden van de lichtjes die elk jaar op haar verjaardag verschijnen en ontdekt op die manier dat zij de lang vermiste prinses is.

Een ‘paard’ op schaatsen. Je weet niet wat je ziet.

We moeten even bijkomen van al dat Disneygeweld, dus de pauze komt als geroepen. Als we nog maar net zitten met ons drankje, dendert de Disneytrein al weer verder met Belle en het Beest. Als laatste volgt het klapstuk waar Elin al de hele avond stiekem op zit te wachten.

Frozen blijft favoriet onder de meisjes.

Frozen, hét hoogtepunt van een avondje Disney On Ice

Ze wordt super enthousiast als Elsa, Anna en Olaf het ijs betreden. Frozen is al jaren favoriet bij ons thuis en dat is met de komst van de Disney Film Frozen II beslist niet minder geworden. De bekende liedjes worden uit volle borst meegezongen. Olaf is er natuurlijk ook bij om de boel op stelten te zetten en als er dan ‘echte’ sneeuw uit de lucht dwarrelt is het plaatje compleet.

Het bezoek aan Disney On Ice 2019 ‘Magisch IJsfestival’ was weer enerverend en vermakelijk. De familietraditie is weer in ere gebleven.

Informatie over Disney On Ice 2019

Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk. Disney On Ice 2019 presenteert Magisch IJsfestival. Geniet met de hele familie van een magische mix van koninklijke supersterren en Disney Prinsessen in een winters wonderland! Tot en met 29 december 2019 in Rotterdam & Utrecht te zien!
Bereid je voor op non-stop plezier met je favoriete Disney-verhalen.

Koop hier je tickets voor Disney On Ice
Kijk voor meer informatie op www.DisneyOnIce.nl

You may also like

Leave a Comment