Vaders op reis geeft kadotips voor Vaderdag

door Roger
Vaderdag en vaderdagcadeautips

Voor sommige mensen is het een jaarlijkse kwelling: ‘Wat geef je nou aan je vader?’.
Zelf heeft hij geen idee en bovendien heeft hij alles al. En om nou weer met een paar sokken of een stuk gereedschap aan te komen…Wij weten het wel! Hier geven wij onze tips voor hét perfecte cadeau voor je vader. Ideeën van mannen voor mannen. 

1. Een medium of grote(re) rugzak

Als een vader op pad gaat met het gezin, dan is het niet ongebruikelijk dat hij de zwaarste lasten draagt. Dat verdient een goede rugtas.
Wij kunnen bijvoorbeeld dit prachtige ‘midsize’ exemplaar van Fjallräven aanbevelen. De Kaipak is met zijn 28 liter inhoud een perfecte metgezel voor de korte tochten van één of twee dagen.

Fjallraven - Kaipak - Vaders op Reis - Review - vaderdagcadeau

Als het wat groter moet, omdat pa er een paar dagen op uit trekt dan is de Fjallräven Friluft 45 een fijn ding. Deze lichtgewicht tas kan gevuld worden met 45 liter aan (outdoor) spulletjes. Bij het lopen van een meerdaagse tocht waarbij je niet kampeert, is dit je perfecte partner.

Fjällräven - Exmoor - SWCP - Wandeltrip

De Kaipak en de Friluft zijn bij alle gespecialiseerde outdoorzaken te verkrijgen, of zie de site van Fjallraven en bijbehorende webshop.

2. Een MiFi voor op de camping 

Een wat? Ja, je vader wil een MiFi! Mifi staat voor mobiele Wifi en biedt de mogelijkheid, ongeacht waar je bent, verbinding te maken met het internet. Een Mifi router is een handzame 3G router die werkt op een accu. Je kunt het vergelijken met je huidige Wifi-modem in huis, alleen dan een stuk kleiner, waardoor je jouw Wifi-netwerk nu overal mee naar toe kunt nemen. Handig voor op de camping straks!

e

3. Als een koning op een Trono

Een Trono is een opblaasbare stoel. ‘Oja, daar heb ik wel eens iemand mee over het strand zien rennen’, zul je misschien denken. Maar de Trono is andere koek. Dit is een stoel die zichzelf écht eenvoudig opblaast. Wij hebben er zelf één, dus we spreken uit ervaring. Een Trono is beste draagbare stoel die je cadeau kunt doen.

Costa Daurada - vaders op Reis - Barcelona - Meivakantie

Kijk voor alle informatie op de site van TRONO.

4. Een boek

Een boek is misschien een cliché, maar van deze boeken kunnen wij garanderen dat je vader ze heel leuk gaat vinden. Hier geven we je zeven leestips voor de spaarzame vrije uurtjes die je vader heeft. Zeven boeken in willekeurige volgorde die hij gewoon lekker pretentieloos weg kan lezen. Geschreven door mannen, geadviseerd door mannen.

5. XTorm

Is jouw vader een altijd in de weer met zijn telefoon of met andere gadgets? Dan kan hij nooit voldoende stroom hebben. De Xtorm SolarBooster 12 Watt Panel AP150 biedt uitkomst. Wat is dat eigenlijk? Heel simpel, 2 zonnepanelen die ingeklapt formaatje A5 zijn. Hij wordt geleverd met een karabijnhaak, ideaal om tijdens het wandelen aan je backpack te hangen. Of aan de tent te hangen als je gaat kamperen. De achterzijde is voorzien van een stevig ‘mesh’ netje, hier komen 2 USB kabeltjes uit waarmee je direct je telefoon, of ander apparaat, aan kunt koppelen en opladen terwijl je loopt. In volle zon is de iPhone binnen 90 minuten volledig opgeladen.

Xtorm AP150 - Review - Ecrins - Zonnepaneel

 

 

You may also like

Leave a Comment